недеља, 25. јул 2010.

SpeedTest

Kada ste već ovde možete proveriti brzinu download-a i upload-a vašeg interneta i vidite da li to odgovara onome što plaćate vašem operateru. Istovremeno možete proveriti i uporediti gde ste vi u odnosu na brzine koja se već koristi u drugim delovima sveta.
-------------------------------------------------------------------
Šta je Speedtest.net?

Koristite Speedtest.net da testirate brzinu vaše internet veze. Vidite dobijate li ono za što plaćate i svoje rezultate podelite sa drugima!

What is Speedtest.net?

Use Speedtest.net to test the speed of your Internet connection. See if you are getting what you pay for and share your results with others!

Test your Internet connection speed at Speedtest.net

------------------------------------------------------------------------------------
Šta Je Pingtest.net?

Koristite Pingtest.net da se utvrdi kvalitet širokopojasne Internet veze. Streaming media, glasa, video komunikacije i online igranje je potrebno više nego samo sirova brzine. Testirajte svoje veze sada da bi dobili vaš Pingtest.net rejting i podelite rezultat sa drugima!
Test your Internet connection quality at Pingtest.net

Pogledajtze i ovo
Besplatnа skeniranja performansi vašeg kompjutera.
Da li vaš računar radi sa svojim punim potenciјаlom?

Proverite i uverite se sigurno. Ovaј besplatni skener performansi će vam dati kompletnu dijagnozu trenutnog  statusa i ponuditi poboljšanja.SpeedUpMiPC skenira vaš računar za identifikaciju parametara, procesa i datoteka koje su vas usporavale, pre izbacivanja moćnog raspona alata za ubrzavanje vašeg računara. Sa jednim klikom podešavanje mreže, diskova, RAMa i funkcije procesora se skeniraju, očiste i podese za vrhunske performanse.
Moćan, ali jednostavan za korišćenje, SpeedUpMiPC čini da vaš računar radi brže i bolje.

Na ovoj adresi imate i druge testove vašeg kompjutera.
Dve minute mogu vas sačuvati od višemesečnih frustracija i pada sistema.

Нема коментара:

Постави коментар